35.Blge Ktahya Eczac Odas

Değerli Meslektaşlarımız;

Eczacılık Fakültesi Dekanlıklarından gelen istek ve gereklilik doğrultusunda eczanenin konumu ve belirli kriterler gözetilerek, Kütahya Merkez, Tavşanlı, Simav, Gediz ilçelerinde stajyer öğrenci kabul edecek eczanelerimizin listesi oluşturulmuştur. Bu eczaneler dışındaki stajyer belgeleri odamız tarafından onaylanmayacak ve yapılan staj ilgili fakülte dekanlıkları tarafından geçersiz sayılacaktır. Eczacılarımızın, kendilerine staj isteği ile gelen öğrencileri önce odaya yönlendirmesi gerekmektedir. İlgili öğrenci odamız tarafından listede bulunan uygun bir eczaneye yerleştirilecektir.

Bilgilerinize arz ederiz

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script