35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Değerli Meslektaşlarımız;

21 Mart tarihinde odamızda düzenlenecek olan eğitim içeriği, süresi ve eğitici bilgileri altta paylaşılmıştır. Eğitime katılımınız bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımızı sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Kütahya Eczacı Odası Eğitim Komisyonu

İçerik:

Özlük dosyasının yasal zorunlu evraklari (İş sözleşmesi, Görev tanımı, Bodro vb)
4857 sayılı iş kanununda tanımlanmayan ancak hazırlanması diger yasalarda tanımlanan evraklar (Fazla mesai evrakları, izin belgeleri)

Tarih/Saat :

21 Mart 2018 10:00-16:00

Eğitici Hakkında:

KISA ÖZGEÇMİŞ
Güzide Zehra Dişli YAZAR
1990 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 1992-1993 yıllarında Marmara Üniversitesi’nde Çağdaş Yönetim Teknikleri, Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi ve en son olarak Yeditepe Üniversitesi’nde Fitoterapi Yüksek Lisans programlarını tamamladı. Junior Chamber International (JCI) bünyesinde uluslararası eğitim yazarı ünvanını elde etti.

Yönetim Danışmanları Derneği üyesi ve CMC- Uluslararası Yönetim Danışmanı sertifikalıdır. Ayrıca Dünya Bankası Girişimci Geliştirme Eğitmeni ve Avrupa Birliği Kadın Girişimci Geliştirme Eğitmeni Sertifikaları sahibidir.

Yönetim ve kişisel gelişim konuları dışında sağlıklı yaşam, bitkilerle tedavi alanlarında eğitimler sunmakta, yazılar yazmaktadır .

PROFESYONEL DENEYİMLERİ:
Johnson and Johnson 3PL Erem Medikal/ Kalite ve İnsan Kaynakları Müdürü