35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Kütahya Eczacı Odası 2018 Şubat Ayı Faaliyet Raporu

Yönetim Kurulumuzca;

Ankara’da Türk Eczacıları Birliği’nce düzenlenen 41. Dönem Başkanlar Danışma Kurulu’na katılım sağlandı. Toplantıda meslek örgütlerinin geleceği ve bu konuda birliğimizin yapabilecekleri gündeme alındı.

Muğla’da düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu’na katılım sağlandı. Toplantıda yine meslek örgütleri ve ayrıca kooperatiflerin durumu, SGK Protokol Revizyon Süreci ve Bölgesel Sorunlar görüşüldü, bir sonraki Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu’na odamızın ev sahipliği yapması hususunda görüş birliği oluştu.

Ankara’da Türk Eczacıları Birliği’nce düzenlenen Sosyal Güvenlik Kurumu ile birliğimiz arasdında imzalı bulunan protokolün değerlendirilmesi amacıyla yapılan çalıştaya katılım sağlandı. Bu çalıştayın ardından Yönetim Kurulu üyelerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilimiz milletvekillerine meslek örgütleri ve özellikle Türk Eczacıları Birliği hakkında bilgilendirme yaptılar.

Komisyonlarımızca

Eğitim Komisyonumuzca 10 Şubat’ta Doç. Dr. Buket AKSU tarafından verilen “Etkin Hasta İlişkileri” konulu eğitim gerçekleştirildi. Önümüzdeki dönem eğitimleri planlandı.

Sıralı Dağıtım Komisyonumuzca bazı sıra ve limitlerde güncelleme yapıldı. Merkez ilçede 3. turun ardından eczanelerimizin karşıladığı mobil reçete tutarları gözden geçirilerek telafi mobil turu düzenlendi.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu