35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Yönetim Kurulumuzca;
Şubat ayında odamızda toplanan miadı gecik ilaçların imha işlemlerinin tamamlanması için tutanakları düzenlendive sevkiyatı gerçekleştirildi.

Kooperatif ve özel depoların düzenlediği fuarlara katılım sağlanarak buralarda depo ve kooperatif yöneticileriyle bir araya gelindi. İlimizdeki depoculuk düzenlemeleri, meslektaşlarımızın talepleri ve yapılabilecek iyileştirmeler değerlendirildi.

TEB ev sahipliğinde TİTCK yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen “Eczanelerde 2. Eczacı Çalıştırılması, Eczanelerde Yardımcı Eczacı Çalıştırılması ve Eczanelerde Isı Nem Takibi” konuları hakkındaki çalıştaylara katılım sağlandı.

Komisyonlarımızca;

SUT Komisyonumuzca;

Ovulasyon İndüksiyonu/Intrauterin İnseminasyon ve İn Vitro Fertilizasyon’da kullanılan ilaçların geri ödeme koşulları ile ilgili çalışma odamız web sitesinde yayınlandı.

Ara Ödeme Kapsamındaki ilaçların fatura edilme şekli hakkında bilgilendirme odamız web sitesinde yayınlandı.

D vitamini ve B12 vitamini içeren ampullerin geri ödeme koşulları ile ilgili çalışma odamız web sitesinde yayınlandı.

Eğitim Komisyonumuzca;

Eczanemi Yönetiyorum serisi ÖZLÜK DOSYALARINDA NELER OLMALI Eğitimi 21 Mart tarihinde gerçekleşti.

Nisan Ayı’nda ve 14 Mayıs Eczacılık Haftası’nda düzenlenecek eğitimler planlandı.

Sıralı Dağıtım Komisyonumuzca;

2018 Yılı 1.Tur Mobil Takvimi planlandı ve yayınlandı.

Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu