Yönetim Kurulumuzca;

Daha önce duyurulduğu üzere Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı 14 Nisan 2018 tarihinde odamız ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya 14 Eczacı Odası'nın Yönetim Kurulu Üyeleri'nce ve bölgemiz odalarının TEB Merkez Heyeti Üyeleri'ncekatılım sağlandı. Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu toplantılarına katılım sağlanmaya devam edilecektir.

Bu yılki 14 Mayıs Eczacılık Haftası'nın dolu dolu geçmesi için 14 Mayıs Eczacılık Haftası Etkinlik Takvimi hazırlandı ve üyelerimize duyuruldu.

Komisyonlarımızca;

Eğitim Komisyonu

Uzman Eczacı ve Aromaterapi Uzmanı Hülya Kayhan tarafından verilen Aromaterapi Eğitimi 11 Nisan tarihinde oda binamızda gerçekleşti. Eğitimdeki yoğun katılım komisyonumuzun gayretini arttırdı. Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

14 Mayıs Eczacılık Haftası için önceden planlanmış olan eğitimler bir kez daha gözden geçirildi ve son düzenlemeler yapıldı.

Sosyal Aktivite Komisyonu

Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu'nun düzenlenmesinde Sosyal Aktivite Komisyonu da görev aldı. Tüm misafirlerimiz ilimizden misafirperverliğimizden memnun ayrıldılar.

28 Nisan tarihinde Zade-Vital ve Temmuz Çiftliği Gezisi planlandı ancak yeterli katılım sağlanamadığından bu gezinin ileri bir tarihte yapılması kararlaştırıldı.

Nöbet Komisyonu

2017 Kasım ayında oluşturulan nöbet listesinin tamamlanmış olması dolayısıyla yeni açılan veya taşınan eczaneler ve ilimizdeki Kütahya Hastanesi'nin açılacak duruma gelmesi göz önüne alınarak yeni nöbet listesi hazırlandı. Liste her eczanenin 2 nöbet tutması ile tamamlanacaktır.

Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu