35.Blge Ktahya Eczac Odas

2018 Haziran Ayı Faaliyet Raporu

1 Haziran tarihinde merkez ilçe iftarında meslektaşlarımız ve aileleri ile bir araya geldik. İftarımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

6-7 Haziran 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği Rehber Eczanem Programı Gelişim Çalıştayı’na odamız Rehber Eczanem Koordinatörü Ecz. A. Nilay AKARSLAN tarafından katılım sağlandı.

8 Haziran tarihinde Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 6. Ege Kozmetik Günleri’ne Oda Başkanımız Ecz. S. Cahit CEYLAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Sibel ZORLU tarafından katılım sağlandı.

28 – 30 Haziran 2018 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem 1. Bölgelerarası Toplantı’ya Oda Başkanımız Ecz. S. Cahit CEYLAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Sibel ZORLU, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Mehmet DİNÇ ve TEB Kongre Delegesi Ecz. Ahmet KULAT tarafından katılım sağlandı. Kongrede odamızın önüzdeki dönemi kapsayacak şekilde planlanan majistral projesinin tanıtımı yapıldı. Projemiz diğer odaların başkan ve yöneticileri tarafından takdirle karşılandı ve örnek proje olarak kabul edildi. TEB Başkanı Erdoğan ÇOLAK’ın konuşmalarında, bu projemizin, TEB tarafından destekleneceği duyuruldu. Planlama aşamasında olan projemizin ayrıntıları yakın zamanda siz değerli meslektaşlarımızla paylaşılacaktır. Oda Başkanımız S. Cahit CEYLAN’ın bu toplantıda yaptığı kürsü konuşması web sayfamızın Başkan’dan kısmında yayındadır.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu

Bu ay neler yaptık? 2018 Haziran Ayı Faaliyet Raporu
hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script