35.Blge Ktahya Eczac Odas

2018 Temmuz Faaliyet Raporu

Yönetim Kurulumuzca

17 Haziran tarihinde Ankara’da TEB ev sahipliğinde düzenlenen Genel Sekreterler Toplantısı’na katılım sağlandı. Toplantı da Türk Eczacıları Birliği’nin odalarımız vasıtasıyla üyelerimize iletmek istediği konuların yanı sıra, üyelerimizden gelen talepler, bölgesel ve genel problemler ve çözümleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Eczane tabelalarının yenilenmesi ile ilgili reklam firmaları ile yapılan görüşmeler neticelendirildi.

Mayıs ayında planlanıp hava muhalefetinden dolayı ertelenen Geleneksel Eczacı Pikniği’nin 2 Eylül tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

Bursa Ecza Koop Temsilciler Toplantısı’na katılım sağlandı. İlimiz ve Bursa Ecza Koop çalışma bölgesinde sektörel değerlendirmeler yapıldı.

Komisyonlarımızca

Sıralı Dağıtım Komisyonu
Komisyonumuz bu ay da çalışmalarına devam etti. Merkez ilçemiz için 2.Tur Mobil Takvimi hazırlandı.

SUT Komisyonu
Komisyonumuz bu ay da çalışmalarına devam etti. Site üzerinden sorulan sorular yanıtlandı.

Nöbet Komisyonu
Eylül-Ekim-Kasım-Aralık Nöbet listesi hazırlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script