35.Blge Ktahya Eczac Odas

01 Ağustos 2018 tarihinde TEB ev sahipliğinde gerçekleştirilen Denetleme Kurulu Başkanları toplantısına odamız Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Mehmet Dinç tarafından katılım sağlanmıştır.

Daha önce duyurulduğu üzere Eczane Tabelalarının yenilenmesi hususunda, firma ile anlaşma hazırlanıp, üyelerimize duyurusu yapılmıştır.

Eczanelerimizde elektrik kesintilerinden doğabilecek sıkıntıların önüne geçilmesi amacıyla, ilimizde bulunan kesintisiz güç kaynağı üreticisi firma ile bir fiyat anlaşması yapılarak üyelerimize duyurulmuştur.

Eylül-Ekim-Kasım-Aralık Merkez ilçe nöbetleri web sayfasından duyurulmuştur.

Bayram tatilindeki nöbetlerde eczanelerimizde yaşanan yoğunluğun hem eczacılarımız açısından hem de halkımız açısından mağduriyet oluşturmaması amacıyla nöbetlerde karşılaşılabilecek durumlar göz önünde bulundurularak “Nöbet Kriterleri” odamız web sayfasından yayımlanmıştır.

Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu

hack 2018 cpanel alma cavdar59 sunucu root işlemi portsuz backconnect olma litespeed c1 bypass method cavdar599 litespeed config okuma cavdar59 hacklink shell script