35.Blge Kütahya Eczacı Odası

11 – 14 Ekim 2018 Tarihleri arasında Gloria Golf Hotelde düzenlenecek olan 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi ile ilgili kayıt ve konaklama detaylarını sizinle paylaşmak isterim. Ekte bilimsel programı bilgilerinize sunarım. Ücretlerimize Açılış Kokteyli, Grup 27 Özel Konseri ve Faruk K özel gösteri ve Gala Gecesi dahildir.

Siz değerli eczacılarımızın katkı ve katılımları ile kongre platformumuzun daha güçleneceğine inanıyor, sizleri kongremizde görmeyi umut ediyoruz.

Saygılarımızla,

3.000,00 ₺

2.300,00 ₺

Kongre Kayıt Ücretine Dahil Olan Hizmetler;

Bilimsel Oturumlara Katılım, Kongre Malzemelerini içermektedir. Fiyatlara %18 KDV dahil değildir.
Yukarıdaki kayıt ücretleri katılımcıların kongre otelinde konaklamaları durumunda geçerli olup, konaklama yapmayan katılımcılara otel “Dış Katılım” ücreti olarak 1.000TL + % 18 KDV dahil ücret ilave edilecektir.

Konaklama Ücretine Dahil Olan Hizmetler;

Yukarıda yer alan paket fiyatlar 10Ekim2018, Çarşamba giriş ve 14Ekim2018, Pazar çıkış olmak üzere 4 gece her şey dahil konaklamayı içermektedir. Fiyatlara %8 KDV dahil değildir.

Katılımcı bilgilerinizi aybala@ftskongre.org adresine gönderilmesi gerekmektedir. Talebinize istinaden katılacak kişilerin bütçeleri ve hesap bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Ek Dosyalar

Kongre Programı için tıklayınız