35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Bu yıl 28-30 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz, “Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması” na sizleri davet etmekten büyük bir onur duyarız.

2012 yılında 4500, 2016 yılında 6000 katılımcı ve sektörün önde gelen yaklaşık 100’e yakın firması ile gerçekleştirdiğimiz “Uluslararası Geleceğin E Hali En Büyük Eczacılık Buluşması”nın büyük başarısının altında birlikte oluşturduğumuz geniş ve güçlü dayanışmanın enerjisi olduğunu biliyoruz.

Geleceği şekillendirecek büyük adımlarımızı “DEĞİŞİM” için “ŞİMDİ” hep birlikte atacağız.

Değişim için birlikte çıkacağımız bu yolda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağımızı belirtiyor, her zaman vermiş olduğunuz destek, güç ve enerji için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Ecz. Armağan Ener
Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı bilgi için tıklayınız.