35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Bu ay Neler Yaptık? 2018 Eylül Ayı Faaliyet Raporu

Yönetim Kurulumuzca:

Majistral Projemizde kullanılacak laboratuvar ve derslik hazırlanmaya başladı.

Merkez ilçemizde bulunan İnci ve Nida Eczaneleri, Gediz ilçemizdeki Başol ve Doğan Eczaneleri ve Simav ilçemizdekİ Kübra Ateş Eczanesi’ ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Odamızın son bir yıldaki faaliyetleri bir kitapçık haline getirilerek üyelerimize dağıtımı gerçekleştirildi.

Nöbetlerle ilgili hasta şikayetleri değerlendirilerek bir denetleme tutanağı hazırlandı ve eczanelerimizin varsa eksiklerini tespit etme amacı ile nöbet denetlemeleri başlatıldı.

2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurulda odamızın mali durumunun yanı sıra, faaliyetleri ve gündemi, geleceğe dönük beklentiler ve planlamalar da gözden geçirilerek üyelerimizle görüş alış verişinde bulunuldu. Mali Kurul’a katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Komisyonlarımızca:

SUT komisyonunca :Eritropoetin ve Darbepoetin ilaçları kullanım ilkeleri çalışması yayınlandı.

Emeği geçen tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Bu ay Neler Yaptık? 2018 Eylül Ayı Faaliyet Raporu