35.Blge Kütahya Eczacı Odası

Yönetim Kurulumuzca

10 Ocak tarihinde Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem 5. Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı’na katılım sağlandı. Toplantının sonuç bildirgesi ilgili dönemde oda sayfamızdan yayınlanmıştır.

14 Ocak tarihinde Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı SayınEvren AKBEY'e makamında ziyarette bulunuldu. İlimiz genel gündemi değerlendirildi.

16Ocak tarihinde Kütahyaİl Sağlık Müdürü İsmail ZEHİR makamında ziyaret edildi. Görüşmemizde eczane denetimleri, yapılacak olan majistral projesi ve depolarda tevzi verilen ya da bulunamayan ilaçlar gündeme getirildi.

16 Ocak tarihinde ilimize yeni kurulan T.C. KütahyaSağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Vural KAVUNCU makamında ziyaret edildi. Görüşmede ilimizde sağlık alanında yapılacak her hizmette eczacılarımızın da üzerlerine düşeni yapacağı konuşuldu. Ortak projeler geliştirilebileceği hususunda görüş birliğine varıldı.

Türk Eczacıları Birliği’nin, son dönemlerde yurt genelinde kan bağışlama eğiliminin yetersiz olduğu yönünde yazılı ve görsel medyada yer alan haberler doğrultusunda eczacılarımız ve Bölge Eczacı Odalarımızdan Türk Eczacılar Birliği’ne yapılan bildirimler neticesinde tüm Türkiye genelinde Bölge Eczacı Odalarımız aracılığı ile bir Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası organize edilmesi kararına destek olunması konusu kararlaştırıldı. Kampanya ile ilgili bilgilendirme ve bağış takvimi yakın zamanda üyelerimizle paylaşılacaktır.

Odamızın tüm Türkiye’deki eczacıların gündemine aldığı projesi olan “Yeniden Majistral” günleri isimlendirilerek hazırlıklar gözden geçirildi. Yapılacak eğitim programının başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için Yönetim Kurulu üyelerimiz ve komisyonlarımıza görev dağılımı yapıldı.

Komisyonlarımızca

Eğitim Komisyonumuzca

8-9 Ocak Schussler Tuzları ve Yüz Okuma Eğitimi hem ilimiz üyelerinin hem de il dışından meslektaşlarımızın katılımı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan herkese ve hocalarımıza bu güzel eğitim için teşekkür ederiz.

Şubat ayı içerisinde merkez ve ilçelerde Bursa Ecza Koop iş birliği ile çapraz satış eğitimi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

SUT Komisyonumuzca

28 Aralık 2018 tarihinde değişikliği duyurulan SUT maddelerinden ilimizde reçetesi azımsanmayacak miktarda olan Göz İğneleri önceliklendirilerek bu konuda bir çalışma yapılarak sitemizden duyuruldu.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımız sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası