35.BÖLGE KÜTAHYA ECZACI ODASI

BU AY NELER YAPTIK? 2018 EKİM AYI FAALİYET RAPORU

Yönetim Kurulumuzca:

2 Ekim’de Ankara’da düzenlenen TEB Dermokozmetik Komisyonu toplantısına komisyon üyesi odamız saymanı Ecz. Nilay AKARSLAN tarafından katılım sağlandı.

12 Ekim tarihinde “Genel Gündem Değerlendirmesi ve Bilgilendirme Toplantısı”  odamız hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda öncelikli olarak eczane ekonomileri ile ilgili gözden geçirme yapıldı ve üyelerimize belli tavsiyelerde bulunulup birlikte hareket etmenin önemi vurgulandı. Sıralı Dağıtım Takip Bedelleri’nde yapılan indirimin bilgisi verildi.

Bu toplantının ardından 18 Ekim Perşembe günü Gediz ve Simav ilçelerimizde, ardından 24 Ekim Çarşamba günü Tavşanlı’da meslektaşlarımızla bir araya gelinip hem bilgilendirme yapıldı, hem de görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantılara katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

16 Ekim’de Bursa Ecza Koop Kütahya Şubesi ziyaret edilip yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelindi. Kooperatifin durumu, 2019 planları ve depoculuk faaliyetlerini daha iyi şartlarda devam ettirebilmesi için nelerin gerektiği konularında görüş alış verişinde bulunuldu. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

17 Ekim’de As Ecza Deposu Kütahya Şubesi ziyaret edilip yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya gelindi. AS ve Selçuk Ecza Depoları’nın genel durumu, 2019 yılı öngörüleri değerlendirildi, meslektaşlarımızın talepleri, beklentilerimiz dile getirildi. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

20 Ekim’de Bursa’da düzenlenen Ege Eczacı Odaları Danışma Kurulu Toplantısı’na katılım sağlandı. Toplantıya oda yöneticileri ve bölge odalarının TEB Merkez Heyeti üyelerinin yanı sıra TEB Başkanı Sayın Erdoğan ÇOLAK da katıldı.Toplantının sonuç bildirgesi sitemizde yayındadır.

24 Ekim'de Bursa Ecza Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu ile odamız toplantı salonunda bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede kooperatifin Kütahya'da yeni bir depoya taşınması konusu yeniden görüşüldü. Bu konuda neler yapıldığı ve yapılmakta olduğu tarafımıza anlatıldı. Bilgi paylaşımı ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

25 Ekim'de AS Ecza Deposu Kütahya Şube Yöneticileri odamıza ziyarette bulundu. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Komisyonlarımızca:

Eğitim Komisyonumuzca:  Rehber Eczanem Eğitici Eczacılarımızca 10-11 Ekim’de TEB tarafından Ankara’da düzenlenen Hipertansiyon ve Farmasötik Bakım Modülü’ne katılım sağlandı.

Rehber Eczanem projesi ilk modülü olan “Sürekli Mesleki Gelişim” eğitimi 25 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi. Eğitim; ilimiz Rehber Eczanem Eğiticileri tarafından verildi. Rehber Eczanem eğitimine yoğun talep ve katılım sağlayan meslektaşlarımıza, eğitici eczacılarımıza ve komisyonumuza teşekkür ederiz.

Sıralı Dağıtım Komisyonumuzca: İlimizde karşılanan sıralı dağıtım reçetelerinin grup ve tutar olarak raporlaması yapıldı, bu raporlar takip bedeli tahsilatında alınan kararlarda aydınlatıcı oldu.

SUT Komisyonumuzca: Yakında paylaşımı yapılacak ilaç gruplarıyla ilgili ön çalışma ve görev dağılımı yapıldı.

Nöbet Komisyonumuzca: Cumartesi eşleşmeleri gözden geçirilerek eczanelerimizin mümkün olduğunca nöbet eşleri ile aynı grupta olmaları için düzenleme yapıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

35. Bölge Kütahya Eczacı Odası Yönetim Kurulu